Aandelen Saipem kopen

Wil je beleggen in Saipem aandelen? Op deze pagina kan je direct Saipem aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Saipem. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Saipem raadplegen. Saipem is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SPM-I.

Waar kan je Saipem aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Saipem kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Saipem?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Saipem. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Saipem?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Saipem? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Saipem is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Saipem.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Saipem

Sociala Anonima Italiana Perfora Ziani e Montaggi; dat is wat Saipem inhoudt. Het is een van de belangrijkste dienstverleners als het gaat om projecten binnen de olie en gasindustrie. Ooit begin Saipem als een bedrijfsonderdeel van een ander Italiaans oliebedrijf, ENI.
Tegenwoordig heeft ENI nog slechts een minderheidsbelang in Saipem met rond de 30 procent van de aandelen. De aandelen van Saipem worden verhandeld onder de aanduiding SPM op de beurs van Italië. Het hoofdkantoor staat in San Donato Milanese. Saipem Nigeria en Sansub zijn twee van de bekendste dochterondernemingen.