Aandelen salesforce.com kopen

Wil je beleggen in Salesforce.com aandelen? Op deze pagina kan je direct Salesforce.com aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Salesforce.com. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Salesforce.com raadplegen. Salesforce.com is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool CRM.

Waar kan je Salesforce.com aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Salesforce.com kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Salesforce.com?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Salesforce.com. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Salesforce.com?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Salesforce.com? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Salesforce.com

Salesforce.com biedt bedrijfssoftware aan op het gebied van klantrelatiebeheer. Dat doet het op basis van software as a service en op basis van cloud computing. Salesforce.com is een internationaal bedrijf, het hoofdkwartier is gevestigd in San Francisco.
Salesforce.com staat genoteerd op de NYSE en is onderdeel van de S&P 500. Salesforce.com heeft een aantal interessante dochterondernemingen in Pardot, Tableau Software en Heroken. Salesforce.com helpt echter vooral met haar producten nadrukkelijk om innovaties als AI toegankelijker te maken om zo meer kansen te bieden aan iedereen binnen de samenleving. Een nieuwe toekomst met nieuwe kansen bieden is niet voor niets de algehele doelstelling die elke dag opnieuw nagestreefd wordt.