Aandelen Salini Impregilo kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Salini Impregilo aandelen? Op deze pagina kan je direct Salini Impregilo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Salini Impregilo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Salini Impregilo raadplegen. Salini Impregilo is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAL-I.

Waar kan je Salini Impregilo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Salini Impregilo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in aandelen. 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Salini Impregilo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Salini Impregilo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Salini Impregilo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Salini Impregilo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Salini Impregilo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Salini Impregilo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse van Impregilo aandelen

Sterke punten:

 • Goede financiële resultaten: Impregilo heeft een sterke financiële positie en heeft in het verleden goede financiële resultaten laten zien.
 • Grote expertise: Impregilo heeft veel ervaring en expertise in de bouwsector, wat het bedrijf in staat stelt om complexe projecten succesvol af te ronden.
 • Goede marktpositie: Impregilo heeft een sterke marktpositie en is actief in verschillende landen over de hele wereld.
 • Grote orderportefeuille: Impregilo heeft een grote orderportefeuille, wat zorgt voor een stabiele inkomstenstroom op lange termijn.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van overheidsopdrachten: Impregilo is sterk afhankelijk van opdrachten van de overheid, waardoor het bedrijf kwetsbaar is voor veranderingen in overheidsbeleid.
 • Risico’s in buitenlandse markten: Impregilo is actief in verschillende landen en loopt daardoor risico’s op politieke instabiliteit en economische onzekerheid in die landen.
 • Concurrentie in de sector: De bouwsector is sterk concurrerend, waardoor Impregilo te maken heeft met sterke concurrentie van andere bouwbedrijven.

Over Salini Impregilo

Salini Impreglio is een bekende industriële groep die gespecialiseerd is in de bouw en de civiele techniek. Het hoofdkantoor vind je in Milaan, waar het formeel in 2014 werd gesticht. Aanleiding was het opgaan van Salini in het bedrijf Impregilo.

Fisia is een bekende dochter van Salini Impregilo dat met de aandelen genoteerd staat aan onder meer de Milan Stock Exchange. Ondertussen is de groei van het bedrijf af te lezen aan het aantal landen waarin het actief is. Dit zijn er ruim vijftig, die landen zijn verdeeld over vijf continenten.

aandeel salini impregilo kopen

Wel of niet aandelen Impreglio kopen?

Als je op zoek bent naar investeringsmogelijkheden, heb je misschien gehoord van Impreglio, een toonaangevend bedrijf in de bouwsector. Maar is het een goede keuze om aandelen van dit bedrijf te kopen?

Laten we eerst eens kijken naar het bedrijf zelf. Impreglio is gevestigd in Italië en is gespecialiseerd in grote infrastructurele projecten zoals bruggen, snelwegen en tunnels. Het bedrijf heeft een sterke reputatie en heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn werk. Bovendien heeft Impreglio een grote aanwezigheid in de VS, wat een belangrijke markt is voor bouwbedrijven.

Maar er zijn ook enkele risico’s verbonden aan het investeren in aandelen van Impreglio. Een van de grootste zorgen is de volatiliteit van de aandelenmarkt en de impact daarvan op de bouwsector. Bovendien heeft het bedrijf te maken met een aantal uitdagingen, waaronder concurrentie en wisselkoersschommelingen.

Als je bereid bent om deze risico’s te nemen, kan het kopen van aandelen van Impreglio een goede investering zijn. Maar het is belangrijk om je onderzoek te doen en een weloverwogen beslissing te nemen op basis van je eigen financiële doelen en situatie. Raadpleeg ook een financieel adviseur voordat je investeert.

Kortom, het kopen van aandelen van Impreglio kan een goede investering zijn, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn voordat je investeert.