Aandelen Salini Impregilo kopen

Wil je beleggen in Salini Impregilo aandelen? Op deze pagina kan je direct Salini Impregilo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Salini Impregilo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Salini Impregilo raadplegen. Salini Impregilo is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAL-I.

Waar kan je Salini Impregilo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Salini Impregilo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Salini Impregilo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Salini Impregilo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Salini Impregilo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Salini Impregilo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Salini Impregilo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Salini Impregilo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Salini Impregilo

Salini Impreglio is een bekende industriële groep die gespecialiseerd is in de bouw en de civiele techniek. Het hoofdkantoor vind je in Milaan, waar het formeel in 2014 werd gesticht. Aanleiding was het opgaan van Salini in het bedrijf Impregilo.
Fisia is een bekende dochter van Salini Impregilo dat met de aandelen genoteerd staat aan onder meer de Milan Stock Exchange. Ondertussen is de groei van het bedrijf af te lezen aan het aantal landen waarin het actief is. Dit zijn er ruim vijftig, die landen zijn verdeeld over vijf continenten.