Aandelen Sally Beauty Holdings kopen

Wil je beleggen in Sally Beauty Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Sally Beauty Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sally Beauty Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sally Beauty Holdings raadplegen. Sally Beauty Holdings is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SBH.

Waar kan je Sally Beauty Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sally Beauty Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sally Beauty Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sally Beauty Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sally Beauty Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sally Beauty Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sally Beauty Holdings

Sally Beauty Holdings is een Amerikaans bedrijf dat professionele schoonheidsproducten ontwikkelt en distribueert. Aandelen van de succesvolle onderneming worden op de New York Stock Exchange verhandeld als SBH. In Denton in de staat Texas staat het hoofdkantoor van het in 1964 opgerichte bedrijf.
Bekende dochteronderneming van Sally Beauty Holdings is Sally Beauty Supply. Ondertussen heeft het meer dan vierduizend winkels. Daarvan worden 200 gerund als franchise zaken. Je vindt de winkels in onder meer Amerika, België, Canada, Chili, Peru, Puerto Rico, Mexico, Frankrijk, Ierland Spanje en ook Duitsland.