Aandelen Salvatore Ferragamo Italia kopen

Wil je beleggen in Salvatore Ferragamo Italia aandelen? Op deze pagina kan je direct Salvatore Ferragamo Italia aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Salvatore Ferragamo Italia. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Salvatore Ferragamo Italia raadplegen. Salvatore Ferragamo Italia is een aandeel uit Italië. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Borsa Italiana. Het bedrijf is te vinden onder het symbool *.

Waar kan je Salvatore Ferragamo Italia aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Salvatore Ferragamo Italia kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
flatex aandelenGeen transactiekosten op aandelen
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Salvatore Ferragamo Italia?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Salvatore Ferragamo Italia. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Salvatore Ferragamo Italia?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Salvatore Ferragamo Italia? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Salvatore Ferragamo Italia is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Salvatore Ferragamo Italia.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo is een Italiaans bedrijf in luxere goederen. Het bedrijf heeft het hoofkantoor in Florence, Italië. De onderneming is gespecialiseerd in schoenen, Zwitserse horloges en lederwaren, net als confectiekleding voor zowel dames als heren. De aandelen van Salvatore Ferragamo worden op de Borsa Italiana genoteerd als SFER.
Oprichter van het bedrijf is Salvatore Ferragamo, de in 1927 besloot een zaak te beginnen. Dat deed hij in Florence, nog steeds de plaats waar het hoofdkwartier gevestigd is. Moederbedrijf is Ferragamo Finanziaria.