Aandelen Salzgitter kopen

Wil je beleggen in Salzgitter aandelen? Op deze pagina kan je direct Salzgitter aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Salzgitter. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Salzgitter raadplegen. Salzgitter is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SZG.DE.

Waar kan je Salzgitter aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Salzgitter kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Salzgitter?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Salzgitter. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Salzgitter?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Salzgitter? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Salzgitter is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Salzgitter.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Salzgitter

Salzgitter is een Duits bedrijf en meteen ook een van de grootste staalproducenten van Europa. Gemiddeld genomen produceert het elk jaar weer 7 miljoen ton aan staal.  De aandelen die het bedrijf uitgeeft worden op de beurs in Duitsland onder de naam SZG verhandeld.  De Hannoversche Beteiligingsgesellschaft geldt als moeder. Het bedrijf werd overigens al in 1858 opgericht.
 
Isenburger Grobbiech GmbH is een bekende dochteronderneming en Salzgitter viert tal van verschillende namen waaronder het werkzaamheden uitvoert. De activiteiten zijn onderverdeeld in divisies: staal, trading, banden, service en technologie.