Aandelen Sampo kopen

Wil je beleggen in Sampo aandelen? Op deze pagina kan je direct Sampo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sampo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sampo raadplegen. Sampo is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAMPO.HE.

Waar kan je Sampo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sampo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sampo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sampo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sampo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sampo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sampo is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sampo.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sampo

Sampo is een Finse financiële onderneming. Het bedrijf heeft in Sampo Plc en P&C Insurance Holding Ltd, Mandatum Life Insurance Company Ltd en Topdanmark de moedermaatschappij. De aandelen van de als zeer betrouwbaar te boek staande Finse onderneming worden als SAMPO verhandeld op de beurs in Helsinki.
Sampo werd opgericht in 1909 en het hoofdkwartier van het bedrijf staat in Helsinki. Ongetwijfeld de bekendste dichter van Sampo is P&C Insurance Het bedrijf is zeer stabiel en mede daardoor dus is al jarenlang werkgever van ruim vijfduizend mensen.