Aandelen Samsung kopen

Wil je beleggen in Samsung aandelen? Op deze pagina kan je direct Samsung aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Samsung. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Samsung raadplegen. Samsung is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de <beurs Yahoo>. Het bedrijf is te vinden onder het symbool <symbool aandeel>.

Waar kan je Samsung aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Samsung kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Samsung?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Samsung. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Samsung?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Samsung? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Samsung

Samsung is het grootste conglomeraat van Zuid Korea. Het houdt zich specifiek bezig met mobiele telefonie, IT-netwerken, digitale media, lcd’s en halfgeleiders.
Samsung wordt bovendien gerekend tot een van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Ook in ons land is Samsung een grote jongen, vooral vanwege de smartphones die het levert en zeker ook de tablets en de televisies. Behalve in Zuid Korea doet Samsung zaken in 58 andere landen. Op de markt ondervindt Samsung met name concurrentie van LG, SK, Sony en Siemens. Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd als SSNLF.