Aandelen Sandfire Resources kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Sandfire Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Sandfire Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sandfire Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sandfire Resources raadplegen. Sandfire Resources is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SFR.CHA.

Waar kan je Sandfire Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sandfire Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Sandfire Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sandfire Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sandfire Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sandfire Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sandfire Resources is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Sandfire Resources.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Sandfire Resources

Sterke punten Sandfire Resources

 • Goede financiële positie: Sandfire Resources heeft een sterke balans en voldoende kasreserves om groei te financieren.
 • Groeiende productie: De productie van koper en goud is gestaag toegenomen in de afgelopen jaren.
 • Geografische diversificatie: Sandfire Resources heeft mijnbouwactiviteiten in verschillende landen, waaronder Australië, Botswana en de Verenigde Staten, wat risico’s spreidt.
 • Strategische overnames: Sandfire Resources heeft in het verleden succesvolle overnames gedaan, waaronder de overname van MOD Resources, wat heeft geleid tot nieuwe exploratieprojecten.

Zwakke punten Sandfire Resources

 • Afhankelijkheid van koper- en goudprijzen: Sandfire Resources is afhankelijk van de prijzen van koper en goud, die volatiel kunnen zijn en grote invloed hebben op de inkomsten en winstgevendheid.
 • Beperkte diversificatie in producten: Sandfire Resources richt zich voornamelijk op koper- en goudproductie, waardoor het kwetsbaar kan zijn voor prijsschommelingen en andere risico’s in de grondstoffenmarkt.
 • Politieke risico’s: Sandfire Resources opereert in verschillende landen waar politieke instabiliteit kan zorgen voor onzekerheid en risico’s voor de activiteiten van het bedrijf.
 • Ecologische impact: De mijnbouwactiviteiten van Sandfire Resources hebben mogelijk een negatieve impact op het milieu, waardoor het bedrijf geconfronteerd kan worden met milieuregelgeving en reputatierisico’s.

Over Sandfire Resources

Sandfire Resources is een toonaangevend bedrijf in de mijnbouw. Het miljoenenbedrijf staat genoteerd op de Australian Securities Exchange, waar ze onder de nemer SFR verhandeld worden. Het bedrijf is opgericht in 2003. Het hoofdkantoor van Sandfire Resources staat in West Perth, Canada.

De exploratie van mijnen is het werk waarop Sandfire Resources zich concentreert. Het bedrijf staat bekend als het toonbeeld van kwalitatief en veilig werken en van zeer consistente en lucratieve productie. De strategie is altijd duidelijk en daarom is Sandfire Resources uitgegroeid tot een speler van formaat binnen de mijnbouw.

aandeel sandfire kopen

Wel of niet aandelen Sandfire Resources kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen van Sandfire Resources, is het belangrijk om de voor- en nadelen zorgvuldig af te wegen voordat je een beslissing neemt. Een van de sterke punten van het bedrijf is dat het een goed trackrecord heeft als het gaat om exploratie en ontwikkeling van koper- en goudmijnen. Bovendien heeft het bedrijf een solide balans en goede kasreserves, wat betekent dat het goed gepositioneerd is om te investeren in groei en uitbreiding.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten om in gedachten te houden. Het bedrijf is gevoelig voor schommelingen in de prijs van koper en goud, die volatiel kunnen zijn en worden beïnvloed door economische factoren. Bovendien is het bedrijf afhankelijk van één belangrijke mijn in Australië, wat het bedrijf kwetsbaar maakt voor operationele risico’s en onvoorziene gebeurtenissen.

Als je besluit om te investeren in aandelen van Sandfire Resources, is het belangrijk om je te concentreren op de lange termijn en niet te worden afgeschrikt door korte termijn schommelingen in de aandelenkoers. Bovendien moet je de sector en de financiële prestaties van het bedrijf blijven volgen om ervoor te zorgen dat je investering op de lange termijn succesvol blijft.