Aandelen Sandfire Resources kopen

Wil je beleggen in Sandfire Resources aandelen? Op deze pagina kan je direct Sandfire Resources aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sandfire Resources. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sandfire Resources raadplegen. Sandfire Resources is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SFR.CHA.

Waar kan je Sandfire Resources aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sandfire Resources kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sandfire Resources?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sandfire Resources. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sandfire Resources?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sandfire Resources? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sandfire Resources is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sandfire Resources.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sandfire Resources

Sandfire Resources is een toonaangevend bedrijf in de mijnbouw. Het miljoenenbedrijf staat genoteerd op de Australian Securities Exchange, waar ze onder de nemer SFR verhandeld worden. Het bedrijf is opgericht in 2003. Het hoofdkantoor van Sandfire Resources staat in West Perth, Canada.
De exploratie van mijnen is het werk waarop Sandfire Resources zich concentreert. Het bedrijf staat bekend als het toonbeeld van kwalitatief en veilig werken en van zeer consistente en lucratieve productie. De strategie is altijd duidelijk en daarom is Sandfire Resources uitgegroeid tot een speler van formaat binnen de mijnbouw.