Aandelen Sandvik kopen

Wil je beleggen in Sandvik aandelen? Op deze pagina kan je direct Sandvik aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sandvik. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sandvik raadplegen. Sandvik is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SANT.ST.

Waar kan je Sandvik aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sandvik kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sandvik?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sandvik. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sandvik?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sandvik? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sandvik is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sandvik.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sandvik

Sandvik is een wereldberoemd en alom gerespecteerd een ingenieursbureau dat gereedschappen verkoopt in meer dan 160 landen. In 2019 werd voor de eerste keer de omzetgrens van 100 miljard doorbroken. Het bedrijf werd in 1862 in Zweden opgericht door Goran Fredrik Gransson. Dat deed hij- vandaar dus de naam- in de Zweedse plaats Sandviken. Sandvik Coramant is een bekende dochter.
Sandvik biedt activiteiten op het gebied van gereedschappen en gereedschapssystemen voor het snijden van metaal voor de mijnbouw en de constructie industrie. Dat geldt ook voor gereedschappen geschikt voor speciale legeringen.