Aandelen Sanofi Aventis kopen

Wil je beleggen in Sanofi Aventis aandelen? Op deze pagina kan je direct Sanofi Aventis aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sanofi Aventis. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sanofi Aventis raadplegen. Sanofi Aventis is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAN.PA.

Waar kan je Sanofi Aventis aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sanofi Aventis kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Sanofi Aventis?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sanofi Aventis. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sanofi Aventis?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sanofi Aventis? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Sanofi Aventis is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Sanofi Aventis.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Sanofi Aventis

Sanofi Aventis is een internationale farmaceutische groep met de hoofdvestiging in de Franse hoofdstad Parijs. Er werken meer dan 100.000 mensen bij de onderneming die de aandelen onder de aanduiding SAN verhandeld op de beurs.  Genzyme en Sanofi Pasteur zijn bekende dochters van Sanofi Aventis.
 
De onderneming ontstond in 1970 uit een fusie van Laboratories Dausse en Laboratories Robert en Carrière.  Sanofi Aventis is een grote speler geworden. Zo kocht het in 2018 nog het Belgische biotechbedrijf Ablynx. Daarmee was een bedrag van 3,9 miljard euro gemoeid.