Aandelen Sanofi kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Sanofi aandelen? Op deze pagina kan je direct Sanofi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sanofi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sanofi raadplegen. Sanofi is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SNY.

Waar kan je Sanofi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sanofi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sanofi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sanofi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sanofi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sanofi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Sanofi

Sterke punten Sanofi

 • Gevestigde farmaceutische speler: Sanofi is een gevestigd bedrijf in de farmaceutische industrie en heeft een lange geschiedenis van succesvolle productontwikkeling en -verkoop.
 • Divers productportfolio: Het bedrijf biedt een breed scala aan geneesmiddelen en vaccins in verschillende therapeutische gebieden, waardoor het een diversificatievoordeel heeft.
 • Onderzoek en ontwikkeling: Sanofi investeert aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe geneesmiddelen en behandelingen te ontdekken, waardoor ze voorop kunnen blijven lopen in medische innovatie.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Sanofi heeft een sterke wereldwijde aanwezigheid en profiteert van de groeiende vraag naar gezondheidszorgproducten over de hele wereld.

Zwakke punten Sanofi

 • Patentverloop: Zoals veel farmaceutische bedrijven, wordt Sanofi geconfronteerd met het aflopen van patenten op sommige van zijn belangrijkste geneesmiddelen, wat kan leiden tot concurrentie van generieke geneesmiddelen.
 • Regelgevingsrisico’s: De farmaceutische industrie is sterk gereguleerd, en veranderingen in regelgeving kunnen van invloed zijn op de productie, verkoop en winstgevendheid van Sanofi.
 • Concurrentie: Sanofi concurreert met andere grote farmaceutische bedrijven die ook actief zijn in dezelfde therapeutische gebieden, wat kan leiden tot prijsdruk en uitdagingen op het gebied van marktaandeel.
 • Klinisch succes: Het succes van nieuwe geneesmiddelen en klinische proeven is onzeker en kan van invloed zijn op de toekomstige groei en winstgevendheid van Sanofi.

Over Sanofi

Sanofi staat voor een internationale farmaceutische groep die gevestigd is in het Franse Parijs. Bekende dochters van het bedrijf zijn Genzyme en Sanofi Pasteur. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als SNY.

Sanofi biedt al jarenlang werk aan meer dan 100.000 werknemers en staat bekend als ontwikkelaar en leverancier van geneesmiddelen voor mens en dier. Bovendien worden vaccins ontwikkeld. Nadat eerst Synthélabo het levenslicht zag en daarna Sanofi gingen de bedrijven samen toen Aventis overgenomen werd. Aanvankelijk heette het bedrijf Sanofi-Synthélabo, tegenwoordig is het alleen Sanofi.

Sanofi

Wel of niet aandelen Sanofi kopen?

Zit je te twijfelen of je aandelen van Sanofi moet kopen? Laten we eens kijken of het een slimme zet kan zijn.

Sanofi is een farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen. Ze zijn actief in verschillende therapeutische gebieden, waaronder gezondheidszorg, vaccins en consumentenzorg. Als je geïnteresseerd bent in de medische industrie, kan het verleidelijk zijn om aandelen te kopen.

Bij het overwegen van het kopen van aandelen is het belangrijk om te kijken naar de groeipotentie van het bedrijf. Sanofi is een gevestigde speler in de farmaceutische industrie en profiteert van de groeiende vraag naar gezondheidszorgproducten en vaccins.

Uiteraard zijn er altijd risico’s verbonden aan beleggen. De aandelenmarkt kan volatiel zijn en wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals marktregulering en concurrentie.

Als je vertrouwen hebt in de toekomst van Sanofi en gelooft in de groeiende vraag naar geneesmiddelen en gezondheidszorg, kan het kopen van aandelen interessant zijn. Maar onthoud dat beleggen altijd afhangt van je eigen financiële situatie en risicotolerantie. Doe je eigen onderzoek en overweeg advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je investeringsbeslissingen neemt.