Aandelen Sanofi kopen

Wil je beleggen in Sanofi aandelen? Op deze pagina kan je direct Sanofi aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sanofi. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sanofi raadplegen. Sanofi is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SNY.

Waar kan je Sanofi aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sanofi kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sanofi?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sanofi. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sanofi?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sanofi? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sanofi

Sanofi staat voor een internationale farmaceutische groep die gevestigd is in het Franse Parijs. Bekende dochters van het bedrijf zijn Genzyme en Sanofi Pasteur. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen openbaar verhandeld als SNY.
Sanofi biedt al jarenlang werk aan meer dan 100.000 werknemers en staat bekend als ontwikkelaar en leverancier van geneesmiddelen voor mens en dier. Bovendien worden vaccins ontwikkeld. Nadat eerst Synthélabo het levenslicht zag en daarna Sanofi gingen de bedrijven samen toen Aventis overgenomen werd. Aanvankelijk heette het bedrijf Sanofi-Synthélabo, tegenwoordig is het alleen Sanofi.