Aandelen Santander kopen

Wil je beleggen in Santander aandelen? Op deze pagina kan je direct Santander aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Santander. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Santander raadplegen. Santander is een aandeel uit Spanje. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Bolsa de Madrid. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SAN.E.

Waar kan je Santander aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Santander kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,10% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Santander?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Santander. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Santander?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Santander? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Santander is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Santander.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Santander

Santander is een wereldwijd bekende Spaanse bank. De Spaanse bank maakt onderdeel uit van de machtige Grupo Santander.  Santander wordt beschouwd als een van de – zo niet de grootste- de grootste bank binnen Europa als gekeken wordt naar alleen de marktwaarde. Daarmee is het meteen ook een van de grootste banken wereldwijd.
Aandelen van de Banco Santander worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange en eveneens via Euronext. Ook maken de aandelen Santander onderdeel uit van de BEX-35 aandelenindex. De aandelen worden in Spanje verhandeld als SAN.