Aandelen Sasol kopen

Wil je beleggen in Sasol aandelen? Op deze pagina kan je direct Sasol aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sasol. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sasol raadplegen. Sasol is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SSL.

Waar kan je Sasol aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sasol kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sasol?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sasol. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sasol?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sasol? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sasol

Sasol is een chemiebedrijf uit Zuid Afrika, Johannesburg. Het is meteen ook het op een na grootste bedrijf van Zuid Afrika. Sasol werd opgericht in 1950 en de aandelen worden als SOL op de Johannesburg Stock Exchange verhandeld.
Sasol staat voor South African Synthetic Oil Limited en het bedrijf verwerkt steenkool en aardgas tot benzine via kolenvergassing en de bekende Fischer-Tropisch methode. Daarnaast biedt het polymeren en oplosmiddel. In Sasol Chemicals en Sasol Med heeft Sasol twee belangrijke dochterondernemingen en zeker na het jaar 2000 toonde Sasol opvallende expansiedrift.