Aandelen SATS kopen

Wil je beleggen in SATS aandelen? Op deze pagina kan je direct SATS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SATS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SATS raadplegen. SATS is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool S58.SGX.

Waar kan je SATS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SATS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SATS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SATS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SATS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SATS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SATS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SATS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SATS

De aandelen SATS worden op de Singapore Exchange verhandeld onder de noemer S58. SATS is een investeringsholding en het biedt daarnaast ook gateway diensten aan. Ook zorgt het voor voedseloplossingen in zowel Singapore, Japan en in andere landen op de wereld.
De activiteiten van SATS worden onderverdeeld in Food Solutions en Gateway Services. Het biedt eveneens voedseloplossingen waaronder ook inflight en institutionele catering. Dat wil zeggen gekoelde en bevroren voedselproducten. Het verleent daarnaast ook nog eens diensten aan cruiseterminals op luchthavens en is nadrukkelijk betrokken bij de verkoop en productie van allerhande diepvriesproducten.