Aandelen Savills kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Savills aandelen? Op deze pagina kan je direct Savills aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Savills. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Savills raadplegen. Savills is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SVS-L.

Waar kan je Savills aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Savills kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Savills?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Savills. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Savills?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Savills? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Savills is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Savills.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Savills

Sterke punten

 • Breed dienstenaanbod: Savills biedt een breed scala aan diensten, waaronder vastgoedbeheer, taxatie en consultancy.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijd netwerk en is actief in meer dan 70 landen.
 • Sterke merknaam: Savills heeft een sterke reputatie en merknaam in de vastgoedsector.
 • Ervaring: Het bedrijf heeft een lange geschiedenis en heeft zich bewezen als een succesvolle speler op de markt.

Zwakke punten

 • Cyclusgevoeligheid: Savills is afhankelijk van de economische cyclus en kan daarom worden beïnvloed door economische veranderingen zoals recessies.
 • Concurrentie: De vastgoedsector is competitief en Savills heeft te maken met concurrentie van andere vastgoedbedrijven.
 • Onzekerheid Brexit: De onzekerheid rondom Brexit kan mogelijk invloed hebben op de prestaties van het bedrijf in de toekomst.

Over Savills

Savills biedt vastgoeddiensten aan en doet dat wereldwijd. Op de London Stock Exchange worden de aandelen van dit bedrijf behandeld als SVS.  Het is bovendien een FTSE 250 onderdeel. In 1856 werd Savills in Londen gesticht, ondertussen heeft het in onder meer Normal Saville een bekende dochter.

Aan de wieg van het bedrijf stond Alfred Saville. Hij runde een onderneming die in eerste instantie naar de naam Norman Saville luisterde. Pas in de zeventiger jaren gin de onderneming verder als Savills. De onderneming maakte vervolgens in 1988 haar opwachting op de Londense beurs. Tegenwoordig biedt Savills vooral advies n de vorm van diensten als taxaties, bouwadvies, projectbeheer, milieuadvies en planning.

aandeel savills kopen

Wel of niet aandelen Savills kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, is het belangrijk om te weten wat de voor- en nadelen zijn van het bedrijf waarin je wilt investeren. In het geval van Savills zijn er enkele sterke en zwakke punten die je moet overwegen voordat je besluit om te investeren.

Een van de sterke punten van Savills is het brede dienstenaanbod en de wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf. Dit betekent dat het bedrijf zich kan aanpassen aan verschillende markten en klanten kan bedienen over de hele wereld. Daarnaast heeft Savills een sterke merknaam en een lange geschiedenis in de vastgoedsector.

Aan de andere kant is Savills gevoelig voor economische veranderingen en concurrentie in de vastgoedsector. Ook is er onzekerheid rondom Brexit en de mogelijke impact hiervan op de prestaties van het bedrijf in de toekomst.

Als je besluit om te investeren in Savills, is het belangrijk om deze sterke en zwakke punten te overwegen en te kijken naar de algehele prestaties van het bedrijf. Door goed onderzoek te doen en advies in te winnen van experts, kun je een weloverwogen beslissing nemen over het investeren in Savills-aandelen.