Aandelen SBA Communications kopen

Wil je beleggen in SBA Communications aandelen? Op deze pagina kan je direct SBA Communications aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SBA Communications. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SBA Communications raadplegen. SBA Communications is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SBAC.

Waar kan je SBA Communications aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SBA Communications kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SBA Communications?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SBA Communications. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SBA Communications?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SBA Communications? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SBA Communications

SBA Communications is eigenaar en tevens exploitant van draadloze infrastructuur, dit inclusief de kleine cellen die binnen en buiten de gedistribueerde antennesystemen vallen. Dat geldt ook voor de traditionele celsites die antennes ondersteunen.
SBA Communications bestaat sinds 1989 en de werkzaamheden van de onderneming kun je onderverdelen in twee verschillende takken: Site Leasing en Site Development. Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd als SBAC en heeft het hoofdkwartier gevestigd in Boca Raton in de staat Florida. In SBA Towers en SBA Properties heeft het twee voorname dochterondernemingen.