Aandelen SBM Offshore kopen

Wil je beleggen in SBM Offshore aandelen? Op deze pagina kan je direct SBM Offshore aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SBM Offshore. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SBM Offshore raadplegen. SBM Offshore is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SBMO.AS.

Waar kan je SBM Offshore aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SBM Offshore kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
[table id=1 /

Over SBM Offshore

SBM Offshore is een bekende Nederlandse onderneming dat zich heeft toegelegd op onder meer de productie van installaties die weer gebruikt worden voor de productie en opslag van olie-en gasproducten. Het bedrijf is met name druk met bouwlease activiteiten en de exploitatie van drijvende opslag en productieplatforms.
Aandelen van SBM Offshore worden als SBM verhandeld op de Amsterdamse beurs en het hoofdkantoor vind je terug in Nederland, in Amsterdam om precies te zijn. Dochteronderneming van SBM Offshore is Single Buoy Moorings. Het bedrijf is ontstaan uit een samengaan van verschillende scheepswerven.