Aandelen SCA kopen

Wil je beleggen in SCA aandelen? Op deze pagina kan je direct SCA aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SCA. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SCA raadplegen. SCA is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCA-B.ST.

Waar kan je SCA aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SCA kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SCA?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SCA. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SCA?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SCA? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SCA is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SCA.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SCA

SCA is de Svenska Cellulosa Aktiebolager; het is de grootste Zweedse producent van onder meer hout, celstof en papier. Het bedrijf is sinds 1929 opgericht door Ivar Kreuger als een holding voor 10 papierbedrijven. Sinds 1975 pleegde het tal van acquisities en groeide het als kool.
Het hoofdkantoor van de onderneming staat in het Zweedse Sundsvall. Bekende dochterondernemingen zijn SCA Americas en ook SCA Logistics AB. In 2017 werd het bedrijf opgedeeld en werd de naam Essity in gebruik genomen. Concurrenten van SCA  zijn het Finse UDM-Kymmene en het Fins Zweedse Stora Enso.