Aandelen Scentre Group kopen

Wil je beleggen in Scentre Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Scentre Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Scentre Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Scentre Group raadplegen. Scentre Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCG.CHA.

Waar kan je Scentre Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Scentre Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Scentre Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Scentre Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Scentre Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Scentre Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Scentre Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Scentre Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Scentre Group

De Scentre Group is een winkelcentrumbedrijf met specifiek winkelbestemmingen  onder de noemer Westfield. De activiteiten vinden plaats in Australië en Nieuw Zeeland.  Scentre Group houdt zich specifiek bezig met  de ontwikkeling, het ontwerp, de bouw, activabeheer en vastgoedbeheer, zoals ook marketing bij de werkzaamheden van deze onderneming horen. 
De aandelen van Scentre Group worden onder de nemer SCG verhandeld op de Australian Securities Exchange. Het hoofdkantoor staat in Nieuw Zuid Wales in Australië. Bekende dochter van Scentre Group is Scentre Limited.