Aandelen Scentre Group kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Scentre Group aandelen? Op deze pagina kan je direct Scentre Group aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Scentre Group. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Scentre Group raadplegen. Scentre Group is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCG.CHA.

Waar kan je Scentre Group aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Scentre Group kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Scentre Group?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Scentre Group. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Scentre Group?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Scentre Group? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Scentre Group is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Scentre Group.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Scentre Group

Sterke punten Scentre Group:

 • Leidend winkelcentrumbedrijf: Scentre Group is het grootste winkelcentrumbedrijf van Australië en Nieuw-Zeeland en bezit meer dan 40 winkelcentra in deze regio’s.
 • Diversiteit aan huurders: Het bedrijf heeft een brede mix van huurders, waaronder grote nationale en internationale retailers, maar ook lokale en gespecialiseerde retailers.
 • Goede geografische spreiding: Scentre Group bezit winkelcentra in verschillende steden en regio’s in Australië en Nieuw-Zeeland, waardoor het bedrijf niet afhankelijk is van één specifieke locatie.
 • Solide financiële positie: Het bedrijf heeft een sterke balans en genereert stabiele inkomsten uit huurcontracten.

Zwakke punten Scentre Group:

 • Afhankelijkheid van de detailhandel: Scentre Group is afhankelijk van de prestaties van haar huurders, voornamelijk in de detailhandelsector. Een zwakkere economie kan daarom een negatieve invloed hebben op de huurinkomsten van het bedrijf.
 • Impact van e-commerce: Net als andere fysieke winkelcentra ondervindt Scentre Group concurrentie van de groeiende e-commerce sector, wat kan leiden tot leegstand in de winkelcentra en een daling van de huurinkomsten.
 • Risico’s van een pandemie: De COVID-19 pandemie heeft de detailhandel en de vastgoedsector sterk beïnvloed. Hoewel Scentre Group de pandemie tot nu toe goed heeft doorstaan, blijft er een risico op nieuwe uitbraken en lockdowns die de prestaties van het bedrijf kunnen beïnvloeden.

Over Scentre Group

De Scentre Group is een winkelcentrumbedrijf met specifiek winkelbestemmingen  onder de noemer Westfield. De activiteiten vinden plaats in Australië en Nieuw Zeeland.  Scentre Group houdt zich specifiek bezig met  de ontwikkeling, het ontwerp, de bouw, activabeheer en vastgoedbeheer, zoals ook marketing bij de werkzaamheden van deze onderneming horen. 

De aandelen van Scentre Group worden onder de nemer SCG verhandeld op de Australian Securities Exchange. Het hoofdkantoor staat in Nieuw Zuid Wales in Australië. Bekende dochter van Scentre Group is Scentre Limited.

aandeel scentre group kopen

Wel of niet aandelen Scentre Group kopen?

Ben jij van plan om aandelen van Scentre Group te kopen? Dan vraag je je vast af of dit een slimme keuze is. Hieronder vind je enkele zaken om rekening mee te houden.

Scentre Group is een Australische vastgoedonderneming en bezit verschillende winkelcentra in Australië en Nieuw-Zeeland. De aandelen van dit bedrijf kunnen volatiel zijn en worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals de economische groei, rentestanden en veranderingen in de huurmarkt.

Als je wilt investeren in Scentre Group, is het belangrijk om je onderzoek te doen en de laatste nieuwsberichten in de gaten te houden. Zo kun je een goed beeld krijgen van hoe het bedrijf presteert en welke trends er spelen in de markt.

Het is ook verstandig om te kijken naar de financiële gezondheid van het bedrijf. Bekijk bijvoorbeeld de winst- en verliesrekening en de balans van de onderneming. Let daarbij ook op schulden en liquiditeit.

Als je overweegt om aandelen van Scentre Group te kopen, is het belangrijk om je bewust te zijn van de risico’s. Maar als je goed geïnformeerd bent en vertrouwen hebt in het bedrijf, kan het een goede investering zijn.