Aandelen Schibsted kopen

Wil je beleggen in Schibsted aandelen? Op deze pagina kan je direct Schibsted aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schibsted. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schibsted raadplegen. Schibsted is een aandeel uit Noorwegen. Het aandeel wordt verhandeld in NOK aan de Oslo Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCHA.OL.

Waar kan je Schibsted aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schibsted kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Schibsted?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schibsted. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schibsted?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schibsted? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schibsted is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Schibsted.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Schibsted

Schibsted geldt als een multinationale media en internetgroep die met het hoofdkantoor gevestigd is in Oslo. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn internetcommunicatie, entertainment en gaming, zoals ook e-commerce dat is. Schibsted werd al in 1839 opgericht door Christian Schibsted.
Bekende dochteronderneming van Schibsted is Trader Media East. Bekende producten van Schibsted zijn onder meer Aftenposten, Aftonbladet en Svenska Dagbladet, zoals Schibsted verschillende mediabedrijven in het bezit heeft. De aandelen worden als SCHB verhandeld op de beurs in Oslo. Het werk van dit bedrijf wordt opgedeeld in de divisies Nordic Marketplaces, News Media en Financial Services.