Aandelen Schindler kopen

Wil je beleggen in Schindler aandelen? Op deze pagina kan je direct Schindler aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schindler. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schindler raadplegen. Schindler is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCHP.VX.

Waar kan je Schindler aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schindler kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Schindler?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schindler. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schindler?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schindler? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schindler is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Schindler.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Schindler

Schindler is een wereldwijd bekende fabrikant van liftsystemen. Het bedrijf is er al vanaf 1874 en is vanaf dat moment uitgegroeid tot een van de grootste liftfabrikanten van tenminste Europa. In Ebikon in de buurt van Luzern is het hoofdkantoor gevestigd. Aandelen Schindler worden als SCHP verhandeld op de SWX.
Schindler werd in 1874 opgericht in Luzern. Robert Schindler en Eduard Villiger waren daar verantwoordelijk voor. Zeer bekende dochter is Schindler Lifts Australia. Schindler introduceerde verschillende nieuwe technieken, zoals het Micron 10 systeem. Ook introduceerde het aanraakbediening en glaspanelen.