Aandelen Schindler kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Schindler aandelen? Op deze pagina kan je direct Schindler aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schindler. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schindler raadplegen. Schindler is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCHP.VX.

Waar kan je Schindler aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schindler kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Schindler?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schindler. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schindler?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schindler? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schindler is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Schindler.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Schindler

Sterke punten:

 • Innovatief productaanbod: Schindler biedt een breed scala aan innovatieve lift- en roltrapoplossingen aan.
 • Wereldwijde aanwezigheid: Schindler heeft een sterke aanwezigheid in verschillende markten over de hele wereld.
 • Sterke merkreputatie: Schindler is een gerenommeerd merk met een goede reputatie in de lift- en roltrapindustrie.
 • Focus op duurzaamheid: Schindler heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft verschillende initiatieven genomen om de impact op het milieu te verminderen.

Zwakke punten:

 • Afhankelijkheid van de bouwsector: Schindler is afhankelijk van de bouwsector, die sterk cyclisch is.
 • Intensieve concurrentie: De lift- en roltrapindustrie is sterk concurrerend, wat de marges van Schindler kan beïnvloeden.
 • Impact van de pandemie: De COVID-19-pandemie heeft een negatieve invloed gehad op de lift- en roltrapindustrie en kan de prestaties van Schindler beïnvloeden.
 • Uitdagingen in opkomende markten: Schindler heeft te maken met uitdagingen in opkomende markten, zoals economische en politieke instabiliteit.

Over Schindler

Schindler is een wereldwijd bekende fabrikant van liftsystemen. Het bedrijf is er al vanaf 1874 en is vanaf dat moment uitgegroeid tot een van de grootste liftfabrikanten van tenminste Europa. In Ebikon in de buurt van Luzern is het hoofdkantoor gevestigd. Aandelen Schindler worden als SCHP verhandeld op de SWX.

Schindler werd in 1874 opgericht in Luzern. Robert Schindler en Eduard Villiger waren daar verantwoordelijk voor. Zeer bekende dochter is Schindler Lifts Australia. Schindler introduceerde verschillende nieuwe technieken, zoals het Micron 10 systeem. Ook introduceerde het aanraakbediening en glaspanelen.

aandeel schindler kopen

Wel of niet aandelen Schindler kopen?

Als je op zoek bent naar een bedrijf om in te investeren, is Schindler wellicht een interessante optie. Het bedrijf biedt innovatieve lift- en roltrapoplossingen aan en heeft een sterke merkreputatie over de hele wereld. Bovendien heeft Schindler een sterke focus op duurzaamheid en neemt het verschillende initiatieven om de impact op het milieu te verminderen.

Toch zijn er ook enkele redenen om voorzichtig te zijn. Schindler is afhankelijk van de bouwsector, die sterk cyclisch is. Bovendien is de lift- en roltrapindustrie sterk concurrerend en kan de intensieve concurrentie de marges van Schindler beïnvloeden. Daarnaast heeft de COVID-19-pandemie een negatieve invloed gehad op de lift- en roltrapindustrie, wat de prestaties van Schindler kan beïnvloeden.

Uiteindelijk is het aan jou om te beslissen of je wel of niet aandelen Schindler wilt kopen. Het is belangrijk om zorgvuldig onderzoek te doen en alle factoren in overweging te nemen voordat je een beslissing neemt. Als je besluit te investeren, is het verstandig om een gediversifieerde portefeuille te hebben en niet al je eieren in één mand te leggen. Succes met je investeringen!