Aandelen Schlumberger kopen

Wil je beleggen in Schlumberger aandelen? Op deze pagina kan je direct Schlumberger aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schlumberger. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schlumberger raadplegen. Schlumberger is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollars aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLB.

Wat is de actuele koers van het aandeel Schlumberger?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schlumberger. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Schlumberger?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schlumberger? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Schlumberger aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schlumberger kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met NOK 40 minimum

Over Schlumberger

Schlumberger is actief in de olie-industrie. Het geldt als een van de grootste spelers op het gebied van metingen van het boorgat. Het bedrijf is actief in tachtig landen en het hoofdkwartier is gevestigd in Houston, Texas. De aandelen van Schlumberger worden openbaar verhandeld als SLB op de New York Stock Exchange.
Bekende dochteronderneming is Cameron International en het bedrijf werd opgericht door niet alleen de broers Schlumberger, maar ook  Conrad en Marcel Schlumberger. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Den Haag en het bedrijf heeft in Nederland eveneens vestigingen in IJmuiden, Coevorden, Scheveningen en Barendrecht.