Aandelen Schlumberger kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Schlumberger aandelen? Op deze pagina kan je direct Schlumberger aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schlumberger. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schlumberger raadplegen. Schlumberger is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollars aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SLB.

Waar kan je Schlumberger aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schlumberger kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Schlumberger?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schlumberger. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schlumberger?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schlumberger? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Schlumberger

Sterke punten Schlumberger

  • Technologie: Schlumberger is een leider in de technologische industrie voor olie- en gaswinning en heeft geavanceerde technologieën ontwikkeld die de industrie helpen efficiënter te werken.
  • Wereldwijd bereik: Schlumberger is actief in meer dan 120 landen en heeft een sterke aanwezigheid in belangrijke markten, waardoor het bedrijf een groot en divers klantenbestand heeft.
  • Financiële stabiliteit: Het bedrijf heeft een solide financiële positie met een goede balans en sterke cashflows, waardoor het in staat is om te investeren in nieuwe technologieën en groeimogelijkheden.

Zwakke punten Schlumberger

  • Afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie: Schlumberger is sterk afhankelijk van de prestaties van de olie- en gasindustrie, waardoor het bedrijf kwetsbaar is voor schommelingen in de prijs van olie en gas en economische veranderingen.
  • Regelgevingsrisico’s: De olie- en gasindustrie is onderhevig aan strenge regelgeving en veranderende milieuvoorschriften, waardoor Schlumberger mogelijk hogere kosten moet maken om aan deze regels te voldoen.
  • Concurrentie: Schlumberger opereert in een competitieve markt met grote en gevestigde spelers en er kan druk zijn op de prijzen en marges van het bedrijf.

Over Schlumberger

Schlumberger is actief in de olie-industrie. Het geldt als een van de grootste spelers op het gebied van metingen van het boorgat. Het bedrijf is actief in tachtig landen en het hoofdkwartier is gevestigd in Houston, Texas. De aandelen van Schlumberger worden openbaar verhandeld als SLB op de New York Stock Exchange.

Bekende dochteronderneming is Cameron International en het bedrijf werd opgericht door niet alleen de broers Schlumberger, maar ook  Conrad en Marcel Schlumberger. Het Nederlandse hoofdkantoor staat in Den Haag en het bedrijf heeft in Nederland eveneens vestigingen in IJmuiden, Coevorden, Scheveningen en Barendrecht.

aandeel schlumberger kopen

Wel of niet aandelen Schlumberger kopen?

Wil je investeren in aandelen en ben je geïnteresseerd in Schlumberger, het wereldwijde olie- en gasdienstenbedrijf? Maar is het verstandig om aandelen van Schlumberger te kopen? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen.

Schlumberger is een toonaangevend bedrijf in de olie- en gasindustrie en heeft een sterke aanwezigheid wereldwijd. Het biedt verschillende technische diensten aan de olie- en gasproducenten, zoals seismisch onderzoek, boor- en productieactiviteiten. Het bedrijf heeft een uitgebreid klantenbestand en kan profiteren van de vraag naar energie wereldwijd. Bovendien heeft Schlumberger een solide reputatie en een lange geschiedenis in de industrie.

Aan de andere kant heeft de olie- en gasindustrie te maken met volatiele markten en prijsschommelingen van olie en gas. Dit kan invloed hebben op de inkomsten en winstgevendheid van Schlumberger. Bovendien zijn er risico’s verbonden aan de geopolitieke situaties en milieukwesties die van invloed kunnen zijn op de bedrijfsvoering van Schlumberger.

Als belegger is het belangrijk om zorgvuldig af te wegen of de sterke punten van Schlumberger opwegen tegen de zwakke punten en of het past bij jouw beleggingsdoelen en risicobereidheid. Het kan verstandig zijn om de financiële prestaties van het bedrijf, de marktomstandigheden en de toekomstige vooruitzichten van de olie- en gasindustrie te overwegen voordat je besluit om al dan niet aandelen van Schlumberger te kopen. Het raadplegen van een financieel adviseur kan ook nuttig zijn bij het nemen van een weloverwogen beslissing.