Aandelen Schneider kopen

Wil je beleggen in Schneider aandelen? Op deze pagina kan je direct Schneider aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schneider. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schneider raadplegen. Schneider is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SU.PA.

Waar kan je Schneider aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schneider kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Schneider?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schneider. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schneider?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schneider? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schneider is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Schneider.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Schneider

Schneider Electric wordt toch wel algemeen gezien als de wereldleider als het gaat om energiebeheersystemen. De onderneming is al in het jaar 1836 opgericht als Schneider et Cie en aan de wieg van het bedrijf stonden de broers Eugene en Adolphe Schneider. De aandelen worden op de aandelenbeurs Euronext Paris aangeboden als SU.
 
Het hoofdkwartier van Schneider vind je in Ruell-Malmaison, een voorwijk van Parijs. Bekende dochterondernemingen zijn Telemecanique Square D en Aveva. Schneider s onderdeel van CAC40, de Dow Jones Euro Stoxx 50 en Euronext 100.