Aandelen Schoeller-Bleck kopen

Wil je beleggen in Schoeller-Bleck aandelen? Op deze pagina kan je direct Schoeller-Bleck aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schoeller-Bleck. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schoeller-Bleck raadplegen. Schoeller-Bleck is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SBO.VI.

Waar kan je Schoeller-Bleck aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schoeller-Bleck kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Schoeller-Bleck?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schoeller-Bleck. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schoeller-Bleck?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schoeller-Bleck? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schoeller-Bleck is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Schoeller-Bleck.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Schoeller-Bleckmann

Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment is een Oostenrijks ingenieursbureau. Schoeller-Bleckmann is een voornaam fabrikant van staalproducten. De aandelen van het bedrijf staan als SBO genoteerd aan de beurs in Wenen, de VIE. Schoeller-Bleckmann was aanvankelijk staatsbedrijf tien het in 1946 werd genationaliseerd. In 197 werd het bedrijf door de staat afgestoten. 
De onderneming is opgericht in 1988 in de Oostenrijkse plaats Ternitz. Downhole Technology is een bekende dochter van Schoeller-Bleckmann.  Vanaf 2015 behoort Schoeller-Bleckmann tot de Austrian Traded Index. Hierop staan de twintig grootste bedrijven die op de beurs in Wenen worden verhandeld.