Aandelen Schoeller-Bleck kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Schoeller-Bleck aandelen? Op deze pagina kan je direct Schoeller-Bleck aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schoeller-Bleck. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schoeller-Bleck raadplegen. Schoeller-Bleck is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SBO.VI.

Waar kan je Schoeller-Bleck aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schoeller-Bleck kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Schoeller-Bleck?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schoeller-Bleck. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schoeller-Bleck?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schoeller-Bleck? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schoeller-Bleck is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Schoeller-Bleck.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Schoeller-Bleckmann

Sterke punten:

  • Leidende positie: Schoeller-Bleckmann is een van de toonaangevende bedrijven in de olie- en gasindustrie en heeft een sterke positie op de markt.
  • Grote klantenbasis: Het bedrijf heeft een brede klantenbasis en is niet afhankelijk van een beperkt aantal klanten voor een groot deel van zijn omzet.
  • Innovatief: Schoeller-Bleckmann is voortdurend bezig met innovatie en technologische ontwikkelingen om zijn producten te verbeteren en concurrentievoordeel te behalen.

Zwakke punten:

  • Afhankelijkheid van de olie- en gasindustrie: Het bedrijf is sterk afhankelijk van de olie- en gasindustrie, wat een risico kan vormen voor de financiële prestaties van het bedrijf bij schommelingen in de markt.
  • Gevoeligheid voor politieke risico’s: Schoeller-Bleckmann opereert in verschillende landen, wat betekent dat politieke risico’s en veranderingen in wet- en regelgeving van invloed kunnen zijn op de financiële prestaties van het bedrijf.
  • Concurrentie: De olie- en gasindustrie is zeer competitief en Schoeller-Bleckmann heeft te maken met concurrentie van andere grote bedrijven in de sector.

Over Schoeller-Bleckmann

Schoeller-Bleckmann Oilfield Equipment is een Oostenrijks ingenieursbureau. Schoeller-Bleckmann is een voornaam fabrikant van staalproducten. De aandelen van het bedrijf staan als SBO genoteerd aan de beurs in Wenen, de VIE. Schoeller-Bleckmann was aanvankelijk staatsbedrijf tien het in 1946 werd genationaliseerd. In 197 werd het bedrijf door de staat afgestoten. 

De onderneming is opgericht in 1988 in de Oostenrijkse plaats Ternitz. Downhole Technology is een bekende dochter van Schoeller-Bleckmann.  Vanaf 2015 behoort Schoeller-Bleckmann tot de Austrian Traded Index. Hierop staan de twintig grootste bedrijven die op de beurs in Wenen worden verhandeld.

aandeel schoeller bleckmann kopen

Wel of niet aandelen Schoeller Bleckmann kopen?

Als je overweegt om te investeren in aandelen, kan het kopen van aandelen in Schoeller Bleckmann een goede keuze zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van olie- en gasapparatuur en heeft een sterke reputatie in deze sector.

Voordat je echter aandelen koopt, is het belangrijk om een aantal zaken te overwegen. Ten eerste moet je kijken naar de financiële gezondheid van het bedrijf. Bekijk de balans en winst- en verliesrekening om te zien hoe het bedrijf presteert. Ook de toekomstplannen van het bedrijf en de groeimogelijkheden zijn belangrijk om te beoordelen.

Daarnaast moet je ook de marktontwikkelingen en trends in de sector van Schoeller Bleckmann in de gaten houden. Als de vraag naar olie- en gasapparatuur afneemt, kan dit een negatieve invloed hebben op de aandelenkoers.

Tot slot is het belangrijk om een langetermijnvisie te hebben als je investeert in aandelen. De aandelenkoersen kunnen fluctueren en het kan even duren voordat je winst maakt. Overweeg daarom of je bereid bent om je geld voor langere tijd vast te zetten.

Als je deze zaken zorgvuldig overweegt en het gevoel hebt dat Schoeller Bleckmann een goede investering kan zijn, kan het kopen van aandelen een slimme zet zijn. Vergeet echter niet dat investeren altijd risico’s met zich meebrengt en dat je jezelf goed moet informeren voordat je besluit om aandelen te kopen.