Aandelen Schroders kopen

Wil je beleggen in Schroders aandelen? Op deze pagina kan je direct Schroders aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schroders. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schroders raadplegen. Schroders is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SDR-L.

Waar kan je Schroders aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schroders kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Schroders?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schroders. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schroders?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schroders? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schroders is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Schroders.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Schroders

Schroders is vermogensbeheerder, opgericht in 1804. Het bedrijf is actief in 32 landen in de wereld onder meer in Europa, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. De aandelen worden verhandeld op de Londense beurs als SDR. Oprichter van het bedrijf was Johann Heinrich Schroder. Bekende dochteronderneming is Cazenove Capital.
De aandelen van Schroders worden verhandeld op de beurs in Londen en bovendien is het een FTSE 10 component. Schroders verwijst naar de familie Schroder, een zeer bekende familie uit Hamburg. De familie beschikt over ruim 47 procent van de aandelen van het bedrijf. Let wel, dan gaat het om gewone aandelen.