Aandelen Schroders kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Schroders aandelen? Op deze pagina kan je direct Schroders aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schroders. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schroders raadplegen. Schroders is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SDR-L.

Waar kan je Schroders aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schroders kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Schroders?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schroders. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schroders?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schroders? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Schroders is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Schroders.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Schroders

Sterke punten

 • Ervaren team: Schroders heeft een ervaren en deskundig team van beleggingsprofessionals die verantwoordelijk zijn voor het beheren van hun fondsen.
 • Diversificatie: Het bedrijf heeft een breed scala aan beleggingsfondsen, waardoor beleggers kunnen kiezen uit verschillende beleggingscategorieën en -strategieën.
 • Globale aanwezigheid: Schroders is wereldwijd actief en heeft vestigingen in meer dan 30 landen, waardoor het bedrijf toegang heeft tot verschillende markten en beleggingsmogelijkheden.
 • Goede prestaties: Schroders heeft in het verleden goede rendementen behaald en heeft diverse onderscheidingen gewonnen voor de prestaties van zijn fondsen.

Zwakke punten

 • Hoge kosten: Schroders rekent relatief hoge kosten voor zijn beleggingsfondsen, wat invloed kan hebben op het netto rendement voor beleggers.
 • Risico’s: Zoals bij alle beleggingen zijn er risico’s verbonden aan beleggen in Schroders fondsen, waaronder marktrisico, valutarisico en politieke risico’s.
 • Concurrentie: De beleggingsmarkt is zeer concurrerend en er zijn veel andere grote spelers op de markt die vergelijkbare producten en diensten aanbieden.
 • Prestaties kunnen fluctueren: De prestaties van Schroders fondsen kunnen variëren afhankelijk van de marktomstandigheden, wat kan leiden tot schommelingen in het rendement voor beleggers.

Over Schroders

Schroders is vermogensbeheerder, opgericht in 1804. Het bedrijf is actief in 32 landen in de wereld onder meer in Europa, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. De aandelen worden verhandeld op de Londense beurs als SDR. Oprichter van het bedrijf was Johann Heinrich Schroder. Bekende dochteronderneming is Cazenove Capital.

De aandelen van Schroders worden verhandeld op de beurs in Londen en bovendien is het een FTSE 10 component. Schroders verwijst naar de familie Schroder, een zeer bekende familie uit Hamburg. De familie beschikt over ruim 47 procent van de aandelen van het bedrijf. Let wel, dan gaat het om gewone aandelen.

aandeel schroders kopen

Wel of niet aandelen Schroders kopen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren speler op de beleggingsmarkt, dan is Schroders zeker het overwegen waard. Het bedrijf heeft een goede reputatie en een divers aanbod aan beleggingsfondsen, waardoor je als belegger veel keuze hebt.

Toch zijn er ook enkele zaken waar je rekening mee moet houden voordat je besluit om aandelen Schroders te kopen. Zo rekent het bedrijf relatief hoge kosten voor zijn beleggingsfondsen, wat invloed kan hebben op het netto rendement voor beleggers. Ook zijn er risico’s verbonden aan beleggen, zoals marktrisico en politieke risico’s, die je niet moet onderschatten.

Als je bereid bent om deze risico’s te accepteren en je vertrouwen hebt in de ervaring en deskundigheid van Schroders, dan kan het zeker de moeite waard zijn om aandelen te kopen. Het is echter belangrijk om altijd goed onderzoek te doen en je goed te laten informeren voordat je een beslissing neemt.

Kortom, of je wel of niet aandelen Schroders moet kopen hangt af van verschillende factoren. Het is belangrijk om alle voor- en nadelen goed af te wegen en je te laten adviseren door een professional als je twijfelt.