Aandelen Schrodinger kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Schrodinger aandelen? Op deze pagina kan je direct Schrodinger aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Schrodinger. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Schrodinger raadplegen. Schrodinger is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SDGR.

Waar kan je Schrodinger aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Schrodinger kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Schrodinger?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Schrodinger. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Schrodinger?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Schrodinger? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Schrodinger

Onder SDGR staan de zeer interessante aandelen van Schrodinger genoteerd aan de Nasdaq. De onderneming levert onder andere een computerplatform voor de ontwikkeling van geneesmiddelen. Doel is om zo de ontdekking van geneesmiddelen en het ontwikkelen behoorlijk te versnellen. Dit voor zowel de farmaceutische als de industriële bedrijven.

Ook biedt Schrodinger het platform aan academische instellingen en overheids laboratoria. Schrodinger levert eveneens speciale software en Drug Discovery. Schrodinger onderhoudt nauwe banden met een andere specialist in de vorm van Twist Bio Science. De onderneming werd in 1990 opgericht in New York.

aandeel schrodinger kopen