Aandelen Scor kopen

Wil je beleggen in Scor aandelen? Op deze pagina kan je direct Scor aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Scor. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Scor raadplegen. Scor is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SCR.PA.

Waar kan je Scor aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Scor kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Scor?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Scor. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Scor?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Scor? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Scor is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Scor.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Scor

De Franse onderneming Scor is een tier-1 herverzekeringsonderneming. Het biedt het verzekeringsoplossingen in onroerend goed en is eveneens een ongevallen- en levensverzekeraar. Het geldt ondertussen als een van de grootste ter wereld. De aandelen worden op Euronext in Parijs aangeduid als SCR.
 
De onderneming werd in 1970 opgericht in de Franse hoofdstad Parijs, en daar is dan ook nog steeds met hoofdkwartier van het bedrijf gevestigd,.The Channel Syndicate is een bekende dochteronderneming van Scor, dat de activiteiten heeft verdeeld in reinsurance, speciality insurance en een tak asset management.