Aandelen Scotiabank kopen

Wil je beleggen in Scotiabank aandelen? Op deze pagina kan je direct Scotiabank aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Scotiabank. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Scotiabank raadplegen. Scotiabank is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool BNS.

Waar kan je Scotiabank aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Scotiabank kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Scotiabank?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Scotiabank. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Scotiabank?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Scotiabank? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Scotiabank is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Scotiabank.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Scotiabank

De Scotiabank is officieel de Bank of Nova Scotia. Het is een Canadese wereldwijd opererende bank en eveneens een financiële dienstverlener. De bank geldt als een van de Big Five banken van Canada. Het is zelfs de op twee na grootste bank van Canada. Dit door voornamelijk de deposito’s en de marktkapitalisatie. 

Aandelen van de Scotiabank worden als BNS op de Toronto Stock Exchange verhandeld en het bedrijf bestaat al sinds 1832 toen het werd opgericht in Halifax in Canada. Bekende dochteronderneming van Scotiabank is Tangerine en is ook Colpatria. 

aandeel scotiabank kopen