Aandelen Scotts Miracle-Gro kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Scotts Miracle-Gro aandelen? Op deze pagina kan je direct Scotts Miracle-Gro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Scotts Miracle-Gro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Scotts Miracle-Gro raadplegen. Scotts Miracle-Gro is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SMG.

Waar kan je Scotts Miracle-Gro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Scotts Miracle-Gro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Scotts Miracle-Gro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Scotts Miracle-Gro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Scotts Miracle-Gro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Scotts Miracle-Gro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Scotts Miracle-Gro

Sterke punten Scotts Miracle-Gro

 • Leiderschap in de tuinbouwsector: Scotts Miracle-Gro is een toonaangevend bedrijf in de tuinbouwsector en heeft een sterke positie opgebouwd in de markt voor gazon- en tuinverzorgingsproducten.
 • Merkenportefeuille: Het bedrijf heeft een diverse en bekende merkenportefeuille, waaronder Scotts, Miracle-Gro en Ortho, die consumenten aanspreken en vertrouwen wekken.
 • Consistente vraag: Er is een consistente vraag naar tuin- en gazonverzorgingsproducten, wat kan bijdragen aan de stabiliteit van de inkomsten van Scotts Miracle-Gro, vooral tijdens de lente- en zomerseizoenen.
 • Focus op innovatie: Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve producten te ontwikkelen die voldoen aan de veranderende behoeften en voorkeuren van consumenten.

Zwakke punten Scotts Miracle-Gro

 • Seizoensafhankelijkheid: Scotts Miracle-Gro’s activiteiten zijn sterk afhankelijk van seizoenspatronen, met een hogere vraag in de lente- en zomermaanden. Dit kan leiden tot volatiliteit in de kwartaalresultaten.
 • Gevoeligheid voor weersomstandigheden: De verkoop van tuin- en gazonverzorgingsproducten kan worden beïnvloed door ongunstige weersomstandigheden, zoals langdurige droogte of natte zomers.
 • Concurrentie van private labels: Scotts Miracle-Gro staat bloot aan concurrentie van private label-merken en goedkopere alternatieven, vooral in de detailhandel, wat de prijsdruk en winstmarges kan verhogen.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in een gereguleerde sector, waarbij naleving van milieuvoorschriften en regelgeving van invloed kan zijn op de bedrijfsvoering en kosten met zich mee kan brengen.

Over Scotts Miracle-Gro

Scotts Miracle-Gro is een multinational met de hoofdzetel in Marysville in Ohio. Toen het bedrijf in 1868 opgericht werd richtte het zich aanvankelijk op de verkoop van graszaad. Op dit moment produceert en levert het een breed scala aan consumentenproducten voor gazon, tuin en ook ongediertebestrijding.

De aandelen Scotts-Miracle-Gro worden openbaar als SMG verhandeld op de New Yor Stock Exchange en oprichter van het bedrijf was Orlando Scott. Bekende dochteronderneming is Scotts Co  LLC. Scotts Miracle-Gro is ook bekend als aanbieder van Round-Up voor consumenten. Round-Up wordt algemeen beschouwd als de sterkste onkruidbestrijder.

Scotts Miracle-Gro

Wel of niet aandelen Scotts Miracle-Gro kopen?

Ben je aan het overwegen om aandelen van Scotts Miracle-Gro te kopen? Laten we eens kijken naar enkele punten om te overwegen voordat je deze sprong waagt.

Scotts Miracle-Gro is een bekend bedrijf in de tuinbouwsector. Ze bieden een breed scala aan producten voor gazon- en tuinverzorging. Een reden om te overwegen aandelen van Scotts Miracle-Gro te kopen, is dat mensen altijd blijven tuinieren. Er is een consistente vraag naar hun producten, vooral tijdens de lente- en zomermaanden.

Een ander voordeel van Scotts Miracle-Gro is hun sterke merkenportefeuille. Ze hebben bekende merken zoals Scotts, Miracle-Gro en Ortho, die vertrouwen en herkenning bij consumenten opwekken.

Aan de andere kant moet je ook rekening houden met enkele potentiële nadelen. Scotts Miracle-Gro’s activiteiten zijn seizoensgebonden, wat betekent dat hun inkomsten kunnen fluctueren, vooral in de wintermaanden wanneer de vraag naar tuinverzorgingsproducten afneemt.

Daarnaast heeft Scotts Miracle-Gro te maken met concurrentie van private label-merken en goedkopere alternatieven. Dit kan prijsdruk veroorzaken en de winstmarges beïnvloeden.

Als je overweegt aandelen van Scotts Miracle-Gro te kopen, is het belangrijk om de markttrends en het bedrijfsnieuws in de gaten te houden. Vergeet niet om je eigen onderzoek te doen en advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je een beslissing neemt.