Aandelen Scotts Miracle-Gro kopen

Wil je beleggen in Scotts Miracle-Gro aandelen? Op deze pagina kan je direct Scotts Miracle-Gro aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Scotts Miracle-Gro. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Scotts Miracle-Gro raadplegen. Scotts Miracle-Gro is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SMG.

Waar kan je Scotts Miracle-Gro aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Scotts Miracle-Gro kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Scotts Miracle-Gro?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Scotts Miracle-Gro. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Scotts Miracle-Gro?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Scotts Miracle-Gro? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Scotts Miracle-Gro

Scotts Miracle-Gro is een multinational met de hoofdzetel in Marysville in Ohio. Toen het bedrijf in 1868 opgericht werd richtte het zich aanvankelijk op de verkoop van graszaad. Op dit moment produceert en levert het een breed scala aan consumentenproducten voor gazon, tuin en ook ongediertebestrijding.
De aandelen Scotts-Miracle-Gro worden openbaar als SMG verhandeld op de New Yor Stock Exchange en oprichter van het bedrijf was Orlando Scott. Bekende dochteronderneming is Scotts Co  LLC. Scotts Miracle-Gro is ook bekend als aanbieder van Round-Up voor consumenten. Round-Up wordt algemeen beschouwd als de sterkste onkruidbestrijder.