Aandelen Sea kopen

Wil je beleggen in Sea aandelen? Op deze pagina kan je direct Sea aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sea. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sea raadplegen. Sea is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SE.

Waar kan je Sea aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sea kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sea?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sea. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sea?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sea? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sea

Het zal geen verrassing zijn dat de aandelen Sea als SEA openbaar verhandeld worden op de New York Stock Exchange. Sea is een specialist in digitaal entertainment, in e-commerce en digitale dienstverlening en doet dat in onder andere Taiwan, Vietnam, en Indonesië.
Sea kan een digitaal entertainmentplatform bieden dat toegang kan geven tot online games voor op de smartphone en computer. Sea is ook het bedrijf achter e-commerceplatform Shopee, een mobiel gerichte marktplaats. Sea biedt ook nog eens digitale financiële diensten aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. Het bedrijf stond lang bekend als Garena Interactive Holding Limited. Pas in 2017 werd het Sea Limited.