Aandelen Seagate Technology kopen

Wil je beleggen in Seagate Technology aandelen? Op deze pagina kan je direct Seagate Technology aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Seagate Technology. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Seagate Technology raadplegen. Seagate Technology is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool STX.

Waar kan je Seagate Technology aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Seagate Technology kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Seagate Technology?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Seagate Technology. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Seagate Technology?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Seagate Technology? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Seagate Technology is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Seagate Technology.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Seagate Technology

Seagate is een heel grote fabrikant van harde schijven. Je vindt het hoofdkantoor in Scotts Valley en het bedrijf zag in 1979 het levenslicht. Seagate Technology wordt alom gezien als de oudste zelfstandige fabrikant van harde schijven die nog actief is in deze wereld. Onder de vermelding STX worden de aandelen verhandeld op de Nasdaq.
In Cupertino, Californië in Amerika staat een belangrijk ander kantoor van de specialist in harde schijven. LaCie geldt als een voorname dochter en nog steeds worden de heren Iftikar, Shugart, Conner, Mahon en Mitchell als oprichters geloofd om hun vooruitziende blik destijds bij het oprichten van de onderneming.