Aandelen Sealed Air kopen

Wil je beleggen in Sealed Air aandelen? Op deze pagina kan je direct Sealed Air aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sealed Air. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sealed Air raadplegen. Sealed Air is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SEE.

Waar kan je Sealed Air aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sealed Air kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sealed Air?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sealed Air. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sealed Air?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sealed Air? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Sealed Air

Sealed Air is een verpakkingsbedrijf. Met de Cryovac voedselverpakkingen en zeker ook met de Bubble Wrap dempingsverpakkingen van Sealed Air door en vestigde het de naam die het nu heeft. Lang had Sealed Air een belang in Diversey Care, die aandelen deed het in 2017 echter van de hand. Hoofdkantoor van de verpakkings-gigant is Charlotte in North Carolina.
De aandelen Sealed Air worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als SEE. Ondertussen heeft de onderneming onderverdeeld in een afdeling productverzorging en een divisie beschermende en speciale verpakkingsmaterialen. En dat voor een zeer divers en groot scala producten.