Aandelen Seattle Genetics kopen

Wil je beleggen in Seattle Genetics aandelen? Op deze pagina kan je direct Seattle Genetics aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Seattle Genetics. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Seattle Genetics raadplegen. Seattle Genetics is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGEN.

Waar kan je Seattle Genetics aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Seattle Genetics kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Seattle Genetics?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Seattle Genetics. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Seattle Genetics?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Seattle Genetics? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Seattle Genetics

Seattle Genetics is een wereldwijd bekend biotechnologiebedrijf dat zich specifiek richt op het ontwikkelen en commercialiseren van innovatieve op zogenaamde monoklonale antilichamen gebaseerde therapieën voor behandeling van onder meer kanker. Het is een vak dat Seattle Genetics als geen ander verstaat.
Het bedrijf staat op de Nasdaq genoteerd als SGEN. Oprichter van de onderneming was Clay B. Sugall. Het hoofdkwartier van Seattle Genetics staat in Bothell, Washington. Het bedrijf is een Nasdaq 100 component. Laatste aankoop van Seattle Genetics was overigens die van Cascadian Therapeutics. Met die overname was een bedrag van 614 miljoen dollar gemoeid.