Aandelen Securitas kopen

Wil je beleggen in Securitas aandelen? Op deze pagina kan je direct Securitas aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Securitas. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Securitas raadplegen. Securitas is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SECU-B.ST.

Waar kan je Securitas aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Securitas kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Securitas?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Securitas. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Securitas?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Securitas? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Securitas is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Securitas.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Securitas

Securitas is een bekende beveiligingsorganisatie. Sterker, het is in de branche zelfs een van de grootste organisaties ter wereld in de branche. Omdat het in ons land nog niet vertegenwoordigd bleek, nam het in 2008 B&M Beveiliging en Alarmering over. Dit vond plaats in het jaar 2008.
Op de beurs in Stockholm staan de aandelen van Securitas genoteerd als SECU-B. Erik Philip Sorensen is de oprichter van de specialist in beveiliging die in 1904 werd opgericht in het Zweedse Helsingborg. Pinkerton is een bekende dochteronderneming van deze beveiligingsgigant, die nog steeds groeit.