Aandelen Seek kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Seek aandelen? Op deze pagina kan je direct Seek aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Seek. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Seek raadplegen. Seek is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SEK.CHA.

Waar kan je Seek aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Seek kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Seek?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Seek. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Seek?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Seek? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Seek is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Seek.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Seek Stocks

Sterke punten Seek:

 • Stijgende vraag: Het aantal gebruikers en de vraag naar de diensten van Seek blijft groeien.
 • Concurrerende prijzen: Seek biedt concurrerende prijzen voor haar diensten.
 • Diversiteit in diensten: Seek biedt een breed scala aan diensten aan, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor klanten.
 • Sterke aanwezigheid in de markt: Seek heeft een sterke aanwezigheid in de markt en heeft een goede reputatie opgebouwd.

Zwakke punten Seek:

 • Afhankelijk van bepaalde markten: Seek is afhankelijk van bepaalde markten en kan daardoor kwetsbaar zijn voor economische veranderingen.
 • Gevoelig voor concurrentie: Seek opereert in een competitieve markt en kan gevoelig zijn voor concurrentie.
 • Beperkte geografische aanwezigheid: Seek is momenteel alleen actief in bepaalde geografische gebieden en heeft nog geen wereldwijde aanwezigheid.
 • Beperkte groeimogelijkheden: Seek heeft beperkte groeimogelijkheden omdat het zich richt op een specifieke markt.

Over Seek

Seek richt zich op het gemakkelijker maken van de afstemming tussen werkzoekenden en werkgelegenheid. Ze ondersteunen huurders bij het vinden van de beste kandidaten voor de vacante posities. De aandelen van Seek staan als  SEK genoteerd aan de beurs in Australië. 

Seek is er al vanaf 1997 en het hoofdkantoor van de onderneming staat in het Australische Melbourne. Andrew Bassati en Paul Bassati gelden samen met Matt Rockman als de grondleggers van de onderneming. Een bekende dochteronderneming is Grad Connection. Seek is actief in Australië, Nieuw Zeeland, Brazilië en Mexico. 

aandeel seek kopen

Wel of niet aandelen Seek kopen?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van aandelen van Seek, maar weet je niet zeker of het een verstandige investering is? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen.

Aan de ene kant heeft Seek enkele sterke punten, zoals een stijgende vraag naar haar diensten, concurrerende prijzen en een diversiteit aan diensten. Bovendien heeft het bedrijf een sterke aanwezigheid op de markt en een goede reputatie opgebouwd.

Aan de andere kant zijn er ook enkele zwakke punten. Seek is afhankelijk van bepaalde markten, kan gevoelig zijn voor concurrentie, heeft een beperkte geografische aanwezigheid en beperkte groeimogelijkheden.

Als je besluit aandelen van Seek te kopen, moet je daarom een goede afweging maken van de voor- en nadelen en rekening houden met de risico’s en kansen. Het kan een goede investering zijn als je gelooft in de groeimogelijkheden van het bedrijf en de vraag naar haar diensten blijft toenemen. Maar vergeet niet dat investeren altijd risico’s met zich meebrengt en het is belangrijk om alleen te investeren wat je kunt missen.