Aandelen Seek kopen

Wil je beleggen in Seek aandelen? Op deze pagina kan je direct Seek aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Seek. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Seek raadplegen. Seek is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SEK.CHA.

Waar kan je Seek aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Seek kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Seek?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Seek. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Seek?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Seek? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Seek is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Seek.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Seek

Seek richt zich op het gemakkelijker maken van de afstemming tussen werkzoekenden en werkgelegenheid. Ze ondersteunen huurders bij het vinden van de beste kandidaten voor de vacante posities. De aandelen van Seek staan als  SEK genoteerd aan de beurs in Australië. 
Seek is er al vanaf 1997 en het hoofdkantoor van de onderneming staat in het Australische Melbourne. Andrew Bassati en Paul Bassati gelden samen met Matt Rockman als de grondleggers van de onderneming. Een bekende dochteronderneming is Grad Connection. Seek is actief in Australië, Nieuw Zeeland, Brazilië en Mexico.