Aandelen SEGRO kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in SEGRO aandelen? Op deze pagina kan je direct SEGRO aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SEGRO. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SEGRO raadplegen. SEGRO is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGRO-L.

Waar kan je SEGRO aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SEGRO kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel SEGRO?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SEGRO. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SEGRO?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SEGRO? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SEGRO is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SEGRO.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SEGRO

SEGRO is een gekende vastgoedinvesteerder en een ontwikkelingsbedrijf. Het ontwikkelt en belegt in onroerend goed in Engeland en in met name Continentaal Europa. Daarbij wordt specifiek ingezet op flexibele bedrijfsruimten in en rond de stad. Aandelen van SEGRO worden verhandeld op de Londense beurs onder de aanduiding SGRO.

Het hoofdkantoor van SEGRO vind je in Londen en bekende dochters zijn Brixton en SEGRO France. SEGRO  ontwikkelt en investeert in onroerend goed in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is FTSE 100 component en is eveneens eigenaar van Slough Trading Estate.

aandeel segro kopen