Aandelen SEI Investments kopen

Wil je beleggen in SEI Investments aandelen? Op deze pagina kan je direct SEI Investments aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SEI Investments. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SEI Investments raadplegen. SEI Investments is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SEIC.

Waar kan je SEI Investments aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SEI Investments kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SEI Investments?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SEI Investments. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SEI Investments?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SEI Investments? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SEI Investments

SEO Investments stond lange tijd bekend als Simulated Environments en is een financiële dienstverlener. Het hoofdkwartier is gevestigd in Oaks in de staat Pennsylvania. SEI Investments geldt als specialist in investeringsverwerking, investeringsbeheer en investeringsoperaties.
De aandelen van SEI Investments staan op de Nasdaq genoteerd als SEIC. Het bedrijf zag in 1968 het levenslicht en het beheert via de dochters en via partners onder andere hedgefondsen, onderlinge fondsen eb ook afzonderlijk beheerde activa. Behalve in Amerika heeft SEI Investments kantoren in onder meer Toronto, Londen, Dublin, Nederland, Hongkong en ook in Dubai.