Aandelen Sempra Energy kopen

Wil je beleggen in Sempra Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Sempra Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sempra Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sempra Energy raadplegen. Sempra Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SRE.

Waar kan je Sempra Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sempra Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sempra Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sempra Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sempra Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sempra Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sempra Energy

Sempra Energy is een zeer bekend Noord Amerikaans bedrijf dat zich toe heeft gelegd op energiemarkt en de infrastructuur ervan. Het hoofdkantoor is te vinden in San Diego in Californië. De focus van de onderneming ligt vooral op de elektrische en de aardgas infrastructuur. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen verhandeld onder de naam SRE.
De eveneens bekende Southern California Gas Company is een dochteronderneming van Sempra Energy, net als de San Diego Gas & Electric, Oncor Electric Company en IEnova, dat overigens gevestigd is in Mexico.