Aandelen Serco kopen

Wil je beleggen in Serco aandelen? Op deze pagina kan je direct Serco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Serco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Serco raadplegen. Serco is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SRP-L.

Waar kan je Serco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Serco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Serco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Serco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Serco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Serco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Serco is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Serco.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Serco

Serco is een alom erkend en gerespecteerd servicebedrijf en exploitant van onder meer de Docklands Light Railway, de Manchester Metrolink, de Kopenhager metro en de bussen in het Australische Adelaide. Tot het jaar 2015 was het eveneens eigenaar en exploitant van de bekende Great Southern Railway in Australië.
Aandelen Serco worden verhandeld op de Londense beurs als SRP. In Hook in Engeland staat het hoofdkwartier. Gemiddeld genomen werken er steeds rond de 50.000 mensen bij Serco. Dochterondernemingen die er echt toe doen zijn met name Northlink Ferries en Serco Int.