Aandelen Service-Now kopen

Wil je beleggen in Service-Now aandelen? Op deze pagina kan je direct Service-Now aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Service-Now. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Service-Now raadplegen. Service-Now is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool NOW.

Waar kan je Service-Now aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Service-Now kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Service-Now?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Service-Now. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Service-Now?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Service-Now? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Service Now

Service Now is een alom geroemd softwarebedrijf dat middels een cloud computing platform bedrijven helpt om digitale workflows voor bedrijfsactiviteiten te beheren. De aandelen van Service Now worden openbaar verhandeld als NOW op de New York Stock Exchange.
Wat de software van Service Now precies doet is bedrijven helpen om de verschillende processen binnen de onderneming te verbeteren en zo de productiviteit en dus de omzet en winst te kunnen verhogen. Door met de software van Service Now te werken kunnen bovendien beter onderbouwde zakelijke beslissingen genomen worden en worden risico’s zo goed als uitgesloten.