Aandelen Service Properties Trust kopen

Wil je beleggen in Service Properties Trust aandelen? Op deze pagina kan je direct Service Properties Trust aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Service Properties Trust. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Service Properties Trust raadplegen. Service Properties Trust is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SVC.

Waar kan je Service Properties Trust aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Service Properties Trust kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Service Properties Trust?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Service Properties Trust. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Service Properties Trust?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Service Properties Trust? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Service Properties Trust

Service Properties Trust staat als SVC genoteerd aan de Nasdaq en werd opgericht in 1995. Het hoofdkantoor van Service Properties Trust is gevestigd in Newton in de staat Massachusetts. TRS IH6-2 is een bekende dochteronderneming van Service Properties Trust, moeder is The RMR Group.
Eind vorig jaar was SVC de trotse eigenaar van 329 hotels en ook nog eens van ruim achthonderd op particulieren gerichte netto-lease eigendommen en dat in zowel de Verenigde Staten en Canada, alsmede in Puerto Rico. Service Properties Trust is onderdeel van 82 marktindices.