Aandelen Seven Group Holdings kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Seven Group Holdings aandelen? Op deze pagina kan je direct Seven Group Holdings aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Seven Group Holdings. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Seven Group Holdings raadplegen. Seven Group Holdings is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SVW.CHA.

Waar kan je Seven Group Holdings aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Seven Group Holdings kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Seven Group Holdings?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Seven Group Holdings. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Seven Group Holdings?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Seven Group Holdings? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Seven Group Holdings is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Seven Group Holdings.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Seven Group Holdings

Sterke punten Seven Group Holdings

 • Diversificatie: Seven Group Holdings is actief in verschillende sectoren, waaronder mijnbouw, bouw en landbouw, waardoor het minder afhankelijk is van een bepaalde sector.
 • Financiële positie: Het bedrijf heeft een sterke financiële positie met weinig schulden en voldoende liquiditeit om te investeren in groei.
 • Goed bestuur: Seven Group Holdings heeft een goed bestuur en een duidelijke strategie om te groeien en te slagen in de toekomst.
 • Internationale aanwezigheid: Het bedrijf heeft een wereldwijde aanwezigheid, waardoor het blootstelling heeft aan verschillende markten en groeimogelijkheden.

Zwakke punten Seven Group Holdings

 • Afhankelijkheid van grondstoffen: Omdat Seven Group Holdings actief is in de mijnbouwsector, is het bedrijf afhankelijk van de prijzen van grondstoffen, die volatiel kunnen zijn.
 • Concurrentie: Seven Group Holdings concurreert met andere bedrijven in de sectoren waarin het actief is en moet zich blijven onderscheiden om te groeien en te slagen.
 • Economische omstandigheden: Seven Group Holdings is afhankelijk van de economische omstandigheden in de landen waarin het actief is, wat een risico kan vormen voor de toekomstige prestaties van het bedrijf.
 • Regelgevingsrisico’s: Omdat Seven Group Holdings actief is in verschillende sectoren, is het bedrijf onderhevig aan regelgevingsrisico’s, zoals veranderingen in milieuregels en wetgeving inzake gezondheid en veiligheid.

aandeel seven group holding kopen

Wel of niet aandelen Seven Group Holdings kopen?

Als je op zoek bent naar een investering in de aandelenmarkt, kan Seven Group Holdings een interessante optie lijken. Seven Group Holdings is een Australisch bedrijf dat actief is in verschillende sectoren, waaronder mijnbouw, bouw en landbouw. Maar is het de moeite waard om aandelen van Seven Group Holdings te kopen?

Voordat je een beslissing neemt, is het belangrijk om de huidige prestaties van het bedrijf te analyseren en te begrijpen hoe het bedrijf in de toekomst kan presteren. Het is ook belangrijk om te kijken naar de economische omstandigheden in de sectoren waar Seven Group Holdings actief is, omdat dit van invloed kan zijn op de verkoop en winstgevendheid van het bedrijf.

Een ander belangrijk punt om te overwegen is de concurrentie. Seven Group Holdings concurreert met andere bedrijven in de markt en het is belangrijk om te begrijpen hoe het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten en welke strategie het heeft om te groeien en te slagen in de toekomst.

Kortom, of het de moeite waard is om aandelen van Seven Group Holdings te kopen, hangt af van verschillende factoren en het is belangrijk om deze zorgvuldig te onderzoeken voordat je een beslissing neemt. Het kan nuttig zijn om advies in te winnen van een financieel adviseur voordat je investeert.