Aandelen Seven kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Seven aandelen? Op deze pagina kan je direct Seven aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Seven. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Seven raadplegen. Seven is een aandeel uit Japan. Het aandeel wordt verhandeld in Yen aan de TYO. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 3382.TY.

Waar kan je Seven aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Seven kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
eToro-logo-aandelen€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-brokerBeleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 82% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggenBij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelenOntvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopenZonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Seven?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Seven. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Seven?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Seven? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Seven

Seven staat genoteerd aan de beurs in Tokio. Het hoort bij de Topix index en Seven staat bekend als een Amerikaans-Japanse winkelgroep dat het hoofdkantoor heeft gevestigd in Nibancho. De onderneming werd gesticht in 1920. Seven hoort bij de twintig grootste detailhandelaren ter wereld.
Seven & i Holdings, want zo luidt de officiële naam, is momenteel moeder van de 7-Eleven en zeer bekende Japanse supermarktketen. In 2005 nam Seven Millennium Retailing over waardoor het ook de grootste distributie en detailhandelaar in Japan werd. Bekende merken van Seven zijn Ito Yokado, SevenBank, Sogo & Seibu, Barneys New York/Japan, Seven & iNet Media en ook Nissen Holdings.