Aandelen Severn Trent kopen

Wil je beleggen in Severn Trent aandelen? Op deze pagina kan je direct Severn Trent aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Severn Trent. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Severn Trent raadplegen. Severn Trent is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SVT-L.

Waar kan je Severn Trent aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Severn Trent kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Severn Trent?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Severn Trent. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Severn Trent?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Severn Trent? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Severn Trent is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Severn Trent.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Severn Trent

Severn Trent is een waterbedrijf in Engeland dat de aandelen openbaar verhandeld op de Londen Stock Exchange. Daarnaast is het een FTSE-component. De aandelen staan op de beurs in Londen overigens aangeduid als SVT. Het hoofdkantoor staat in Coventry en het bedrijf is actief sinds 1989. WeaterPlus en C2C Services ltd zijn bekende dochterondernemingen.
Severn Trent bestaat uit een groep bedrijven. Het is actief in Engeland, Amerika en andere delen van Europa en ook het Midden-Oosten. De belangrijkste bedrijven in de groep zijn overigens Severn Trent Water en Severn Rent Services.