Aandelen SGL kopen

Wil je beleggen in SGL aandelen? Op deze pagina kan je direct SGL aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SGL. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SGL raadplegen. SGL is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGL.DE.

Waar kan je SGL aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SGL kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SGL?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SGL. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SGL?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SGL? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SGL is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SGL.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over SGL

SGL is voluit SGL Carbon SE. Het Europese bedrijf is gevestigd in Duitsland en geldt als tooonaangevend in de productie van producten van koolstof. In het portfolio zijn onder andere koolstof en grafiet materialen oplossingen tot koolstof vezels en composieten opgenomen, waarmee overigens nog lang niet alle producten benoemd zijn.
 
SGL houdt domicilie in Wiesbaden en is opgericht in 1992. Hitco Carbon Composities is een bekende dochteronderneming van SGL, dat op 29 locaties in de wereld actief is. Daarvan bevinden zich er zestien in Europa, acht in Noord Amerika en vijf in Azië.