Aandelen SGS kopen

Wil je beleggen in SGS aandelen? Op deze pagina kan je direct SGS aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SGS. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SGS raadplegen. SGS is een aandeel uit Zwitserland. Het aandeel wordt verhandeld in CHF aan de Swiss Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SGSN.VX.

Waar kan je SGS aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SGS kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,11% met CHF 15 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SGS?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SGS. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SGS?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SGS? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SGS is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SGS.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over SGS

SGS is een bekende dienstverlener uit Zwitserland, SGS is de afkorting van Societe Generale de Surveillance. Deze afkorting en deze naam wordt tegenwoordig overigens niet meer gebruikt. Aandelen van SGS worden verhandeld als SGSN op de Zwitserse beurs. Het hoofdkantoor van SGS is gevestigd in Geneve.
SGS bestaat al vanaf 1878. Vanaf dat moment is het een erkend specialist in testen en keuren van goederen en processen. Het heeft al 2400 kantoren en ook laboratoria verdeeld over heel de wereld. Niet voor niets is de slogan van de onderneming ‘when you need te be sure’.