Aandelen SGX kopen

Wil je beleggen in SGX aandelen? Op deze pagina kan je direct SGX aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in SGX. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel SGX raadplegen. SGX is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool S68.SGX.

Waar kan je SGX aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel SGX kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel SGX?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel SGX. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in SGX?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van SGX? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in SGX is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in SGX.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over SGX

SGX staat uiteraard voor de Singapore Exchange en dit is een alom bekende investeringsmaatschappij. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Singapore. The Centre Depository is de bekendste dochter van SGX en het hoofdkantoor vind je overigens in het zeer fraaie Central Area in Singapore. Het levert specifiek diensten voor de effecten- en derivatenhandel.
SGX is onderdeel van de World Federation of Exchanges. De aandelen worden zowel verhandeld op de Asian en Ocean Stock Exchange Federation. Op de SGX staan de aandelen van het bedrijf genoteerd onder de noemer S68.