Aandelen Shaftesbury kopen

Wil je beleggen in Shaftesbury aandelen? Op deze pagina kan je direct Shaftesbury aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Shaftesbury. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Shaftesbury raadplegen. Shaftesbury is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHB-L.

Waar kan je Shaftesbury aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Shaftesbury kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Shaftesbury?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Shaftesbury. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Shaftesbury?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Shaftesbury? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Shaftesbury is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Shaftesbury.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Shaftesbury

Shaftesbury is een vastgoedbeleggingsfonds dat alleen in West End Londen zakendoet. Het heeft een portfolio van in totaal een oppervlakte van 14,5 hectare met onder meer honderden restaurants, cafés, pubs en winkels op in totaal iets meer dan een miljoen vierkante meter.
De aandelen van Shaftesbury worden als SHB verhandeld op de beurs in Londen. Shaftesbury Carnaby is een bekende dochteronderneming van Shaftesbury. Het bedrijf werd opgericht als een privébedrijf van de familie Levy. Deze familie stond ook aan de basis van The Stock Conversion and Investment Trust.