Aandelen Shaftesbury kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Shaftesbury aandelen? Op deze pagina kan je direct Shaftesbury aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Shaftesbury. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Shaftesbury raadplegen. Shaftesbury is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHB-L.

Waar kan je Shaftesbury aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Shaftesbury kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Shaftesbury?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Shaftesbury. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Shaftesbury?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Shaftesbury? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Shaftesbury is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Shaftesbury.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Shaftesbury

Sterke punten

  • Portfolio van hoge kwaliteit: Shaftesbury heeft een gevarieerde portefeuille van eigendommen in het hart van Londen, waaronder winkels, kantoren en woningen. Dit zorgt voor een stabiele bron van inkomsten.
  • Focus op duurzaamheid: Het bedrijf heeft een sterke focus op duurzaamheid en het verminderen van de impact op het milieu, wat kan leiden tot betere relaties met stakeholders en een hogere waarde voor beleggers.
  • Strategische locaties: De eigendommen van Shaftesbury zijn gelegen op strategische locaties in het hart van Londen, waardoor het bedrijf kan profiteren van de groeiende toeristenindustrie en een sterke huurmarkt.

Zwakke punten

  • Afhankelijkheid van de Londen markt: Shaftesbury is sterk afhankelijk van de Londense markt, wat betekent dat het bedrijf kwetsbaar is voor economische schommelingen en politieke onzekerheid, zoals de Brexit.
  • Competitieve markt: Shaftesbury opereert in een competitieve markt, met concurrentie van andere vastgoedbedrijven en online retailers, wat de winstgevendheid kan beïnvloeden.
  • Pandemie-impact: De pandemie heeft een negatieve impact gehad op de retail- en vastgoedsector, waardoor Shaftesbury te maken heeft gehad met een afname van de huurinkomsten en een stijging van de leegstand.

Over Shaftesbury

Shaftesbury is een vastgoedbeleggingsfonds dat alleen in West End Londen zakendoet. Het heeft een portfolio van in totaal een oppervlakte van 14,5 hectare met onder meer honderden restaurants, cafés, pubs en winkels op in totaal iets meer dan een miljoen vierkante meter.

De aandelen van Shaftesbury worden als SHB verhandeld op de beurs in Londen. Shaftesbury Carnaby is een bekende dochteronderneming van Shaftesbury. Het bedrijf werd opgericht als een privébedrijf van de familie Levy. Deze familie stond ook aan de basis van The Stock Conversion and Investment Trust.

aandeel shaftesbury kopen

Wel of niet aandelen Shaftesbury kopen?

Als je op zoek bent naar aandelen om in te investeren, heb je wellicht al gehoord van Shaftesbury PLC, een vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en het beheer van onroerend goed in het hart van Londen. Maar is het een goede keuze om in aandelen van Shaftesbury te investeren?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat de vastgoedmarkt erg volatiel kan zijn en dat er altijd risico’s verbonden zijn aan het investeren in aandelen. Het is daarom belangrijk om grondig onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.

Shaftesbury heeft echter een goede reputatie en heeft een indrukwekkend portfolio van onroerend goed in Londen, waaronder panden in de bekende wijken Covent Garden, Soho en Chinatown. Daarnaast heeft het bedrijf een sterke financiële positie en heeft het regelmatig dividend uitgekeerd aan zijn aandeelhouders.

Het is belangrijk om te onthouden dat aandelen van Shaftesbury net als elk ander belegging kan schommelen en dat het belangrijk is om op de hoogte te blijven van het nieuws over het bedrijf en de vastgoedmarkt als geheel.

Als je overweegt om aandelen van Shaftesbury te kopen, is het raadzaam om advies in te winnen bij een financieel adviseur en om te kijken naar je eigen beleggingsdoelen en risicobereidheid. Maar als je op zoek bent naar een betrouwbaar vastgoedbedrijf om in te investeren, zou Shaftesbury een goede keuze kunnen zijn.