Aandelen Sherwin-Williams kopen

Wil je beleggen in Sherwin-Williams aandelen? Op deze pagina kan je direct Sherwin-Williams aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Sherwin-Williams. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Sherwin-Williams raadplegen. Sherwin-Williams is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool SHW.

Waar kan je Sherwin-Williams aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Sherwin-Williams kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Sherwin-Williams?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Sherwin-Williams. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Sherwin-Williams?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Sherwin-Williams? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Sherwin Williams

Sherwin Williams is een Fortune 500 bedrijf in algemene bouwmaterialen. De onderneming heeft meer dan 4500 winkels en de aandelen worden openbaar verhandeld als SHW op de New York Stock Exchange. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cleveland in de staat Ohio.
Sherwin Williams heeft diverse dochterondernemingen als bijvoorbeeld Miniwax, Sayerlach en Ranseal. Sherwin Williams wordt algemeen gezien als wereldleider op het gebied van het produceren van karton en de verkoop en distributie van coatings. Dat doet het voor professionele industriële, commerciële en winkelklanten. Sherwin Williams biedt altijd een complete afwerkingsoplossing.